Bedrijfsmatch

Teambuilingcabaret
Like
2

Naar mijn mening geslaagde bijeenkomst! BigMO werkt knap improviserend en belangrijk: soms hilarische maar altijd met respect. Ook maken van filmpjes is gelukt. Daarin kwam samenwerking goed uit. Klant tot nu toe tevreden.

Hella van den Elshout, Bureau Integriteit 11 oktober 2018

LikeLees alle recensies

Op 19, 20, 21 en 23 september vonden onze personeelsfeesten plaats in de Glazen Ruimte, te Maarssen. Iedere avond wist de cabaretgroep contact te maken met het publiek en zich daarbij goed in te leven in de doelgroep. The Big Mo heeft op geheel eigen wijze de dagen op een ludieke wijze afgesloten. Een juiste dosis interactiviteit en improvisatie hebben voor een geslaagde afsluiting gezorgd die onze medewerkers nog lang bij zal blijven.

Feenstra, De Glazen Ruimte

Theatersport is een spannende vorm van improvisatietheater. Een wedstrijd waarbij humor en inhoud worden gecombineerd. Het draait om samenwerken, lef tonen en genieten van je eigen succes. De deelnemers laten elkaar door samenwerking schitteren. Ze leren op een andere manier samen een doel te bereiken. Theatersport is daarmee een uitgelezen kans om uw bedrijf en uw medewerkers te laten stralen.

Ten dynamisch concept dat u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, onze ervaren acteurs en muzikanten laten inhoud en humor voorop staan.

Bedrijfstheater Match is een dynamisch concept welke u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, de ervaren acteurs en muzikanten van The Big Mo laten inhoud en humor voorop staan. The Big Mo zorgt ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen. Bedrijfstheatermatch is geschikt voor groepen vanaf 8 personen, tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten

Het grote verschil met theatersport is dat The Big Mo de grondbeginselen van theatersport heeft samengebracht in een geheel nieuw en zeer efficiënt concept dat speciaal is ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Hierin bestaat het publiek uit twee teams, die het tegen elkaar opnemen onder leiding van onze acteurs. Met interactieve scenes, spelopdrachten en vragenrondes wordt het hele publiek betrokken. Het resultaat is een inspirerende mix van theater en spelshow. Samen zorgen we ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen.

Dit concept is geschikt voor groepen vanaf acht personen (workhops) tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten.

Over THE BIG MO
The Big Mo speelde honderden Matches. Dit gaat dus nooit mis. Het gezelschap zet impro-theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes.

Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is hun kracht.

Alternatieven

Personeelsvoorstelling

Teambuilding & talentontwikkeling
Like
1

Alles is mogelijk

PEP-TEDtalk door Rob & Emiel
Like
3

Magisch Cabaret

Cabaret & goochelshow door Rob & Emiel
Like
2

Hard op de Tong

Teambuilding
Like
3