Robbin Breuer (1992) en Henrike van Engelenburg (1970), wisten bij elkaar de vlammetjes aan te wakkeren wat hen er toe bracht hun krachten te bundelen in 2BEmoved. Sinds 1 juli 2018 is het zover: twee generaties makers en ondernemers slaan de handen in een en dat geeft toch een positieve energie!


Robbin studeerde in 2017 af en was al ondernemer tijdens zijn opleiding Theater Management aan de HKU. Zijn bedrijf, RB Producties Theater & Events, groeide tijdens zijn studie uit tot een gewaardeerd entertainment-bureau, dat zich onderscheidt door spellen die tot in de details zijn aangekleed met decor en live-muziek. Jong, fris en fruitig is wat zijn concepten kenmerkt. Met veel persoonlijke aandacht ontsaaien zijn spellen elk congres of lange dag op kantoor.

Henrike studeerde in 1995 af aan de Universiteit van Utrecht. Ze startte meteen als zelfstandig ondernemer (met personeel!) en runt inmiddels ruim 20 jaar een succesvol theaterproductiebedrijf: Van Engelenburg Theaterproducties. Ze produceerde naast drie kinderen, grote zaalproducties voor de Nederlandse schouwburgen en staat met haar educatieve afdeling “Theater in School” in de top drie van de grootste aanbieders van schooltheater. Tevens ontwikkelt zij ook sinds haar start in 1997 toonaangevende theaterconcepten voor het bedrijfsleven, zoals de zandtekenaar en cabaret op maat. Op dit moment daagt zij zichzelf uit in het verhalen vertellen, want er valt nog zoveel te leren en te beleven.

2: twee generaties met een gepassioneerde visie op beleving,communicatie en evenementen
BE: Breuer en Engelenburg bundelen hun krachten
MOVED: en weten te raken en in beweging te brengen