Out of the box denken - hoe doe je dat?

Met BRAIN PICKING ga je voor een super interactieve show van 30-60 minuten met acteur Steef Hupkes. Hij zet de deur van je fantasie wagenwijd open en breekt zo met de hokjes waarin jij graag het dagelijks leven structuur geeft. Hij gebruikt daarbij muziek en visualiseert jouw gedachten. Muziek maakt ook een andere wereld in ons los, het prikkelt het hele brein en brengt ons in vervoering.


Jouw gedachten maken weldegelijk gekke sprongen en na afloop knoop je puntjes aan elkaar die je van tevoren niet zag aankomen.

BRAIN PICKING is ideaal als opwarmer voor sessies en bijeenkomsten waar verwacht wordt dat mensen 'out of the box' moeten denken of oplossingen moeten gaan vinden. Het is een laagdrempelige interactieve show, voor alle denkniveaus en bovenal: lachen mag, het is grappig en luchtig en geeft een boost aan je creatieve brein!

Wie is Steef Hupkes?

Steef Hupkes (1981) is acteur, theatermaker en creative. 
Op de Kleinkunstacademie wordt het talent van Steef in alle breedte ontwikkeld. Acteren, dansen, componeren en zingen; alles komt voorbij. Op school vormt hij samen met Martijn Hillenius, Daniel Arends en Thijs Maas de cabaretgroep De Vier Gasten en studeert hij af met de voorstelling Carmen in de Kleine Komedie onder regie van Titus Tiel Groenestege.

Na de Kleinkunstacademie vindt Steef op veel plekken werk. In eerste instantie veel op het toneel. Hij loopt o.a. als acteur stage bij Toneelgroep Amsterdam, speelt wisselend een van de hoofdrollen in de musical De Jantjes bij Joop van Den Ende Theaterproducties en maakt voorstellingen met theatergroep ZEP, Fantasten en bij Annette speelt.

Naast het theater vind hij een vaste rol op tv in de serie "Spangas" van de KRO-NCRV en de sinterklaasserie "Opweg naar Pakjesavond" bij Nickelodeon. Ook muzikaal vindt Steef zijn weg en begint hij samen met Sander van Munster en Dvid Pino de band “De Breek” en is hij met kerst inmiddels een begrip aan het worden met “Stanley en de Menzo’s” samen met Jeroen Woe, Henry van Loon, Niels van der Laan en Martijn Hillenius.

Sinds een paar jaar is hij zich ook achter de schermen aan het ontwikkelen als regisseur en schrijver. Hij creëerde online "De Ricardo Santos Show" en in ontwikkeling zijn een aantal formats in samenwerking met NL Film de VPRO, Pellicola en Studio Pupil.

Meer weten over Steef? Ga naar: https://www.steefhupkes.nl/