ABBA tribute - kleine bezetting

Van der Poel sisters
Like
1

ABBA Tribute

Van der Poel sisters
Like
1

'Het is me altijd blijven fascineren hoe het komt dat de liedjes die ik met Björn voor Abba schreef niet alleen zo lang bij iedereen zijn blijven hangen, maar dat ze ook nog altijd nieuwe generaties weten te raken.'

Benny Andersson

Lay-back genieten van een loepzuivere bossa nova Dancing Queen, een smooth The Winner Takes It All, of croonende Knowing Me Knowing You, Luister naar Voulez Vous, Mama Mia zoals ze nog nooit vertolkt zijn. The sound van de gezusters Van der Poel is fabuleus! Zoals alleen zussen kunnen klinken!

Kleine of grote bezetting
Bij de kleine bezetting zingen Beatrice en Vera van der Poel het repertoire van ABBA, begeleidt door pianist Patrick Van Herrikhuyzen. Hij is de pianist van  Van Dik Hout/ Paul de Munnik, Niels Geuzebroek. Dus ook niet de minste! samen brengen zij de allergrootste hits van ABBA op een speciale manier; heerlijk jazzy!

Bij de grote bezetting krijgt u als uitsmijter van de feestavond o.a. Jac Bico gitarist van the Analogues als Bjorn , Patrick toestenist van Van Dik Hout als virtuoze Benny en Beatrice en Vera van der Poel als Frida en Agneta. Gegarandeerd het dak eraf!!

Over de zusjes
Vera maakte furore in Mimezine, speelde o.a. met de Nits, Zapp. Met VOER speelde ze op het North Sea Jazz festival en bracht afgelopen jaar haar 2e solo album uit. Beatrice maakte diverse albums en theaterconcerten met haar Nederlandstalige repertoire. Ze zong o.a. met Maarten van Roozendaal haar duet Langzaam Los en met Paul de Munnik. Met auteur Thomas Verbogt speelt ze de voorstelling Montere Weemoed. Ze trad diverse keren op het North Sea Jazz Festival op.

Het zou fijn zijn als er een piano/vleugel en licht aanwezig is.

Alternatieven

De top 2000 muziekshow

Spelshow
Like
1

The Blues, achtergrond muziek

De stem van elk luisterboek
Like
1

The Greatest 90s Quiz

Spelshow
Like
0

De coverquiz

Spelshow inclusief live band
Like
0