Wie is de spelbreker

Teambuilding - met/zonder coach
Like
1

Wij werken op elke locatie. Zoekt u iets bijzonders?
Voor onze activiteiten hebben wij bijzondere locaties tot onze beschikking: Hoofddorp & Hilversum.
In Hoofddorp werken we vanuit het Fort en in Hilversum vanaf eilanden!
Deze locaties hebben wij exclusief tot onze beschikking, geen ander bureau zal u hier dus mee naartoe kunnen nemen!

Wie is de MOL?

Wie is de spelbreker, gebaseerd op het bekende tv-programma ‘wie is de Mol’ Deze activiteit is uitermate geschikt voor personeelsfeesten, familiedagen, team-uitjes, e.d. Het is geschikt voor groepen vanaf 16 t/m circa 75 personen. Deze activiteit kan zowel binnen als buiten worden gehouden en kan zelfs OP MAAT worden gemaakt. De spelopdrachten staan dan volledig in het teken van uw team of bedrijf.


De bedoeling bij dit spannende en verrassende spel (met onverwachte wendingen…) is dat de deelnemende groepen zoveel mogelijk punten verzamelen. De groep met de meeste punten mag zich winnaar noemen. De punten zijn te verdienen tijdens het uitvoeren van verschillende spellen respectievelijk opdrachten. De groep die dit goed uitvoert verdient punten. In een groep (à 8 deelnemers) is echter één persoon wiens taak het is om ervoor te zorgen dat de opdrachten niet goed uitgevoerd kunnen worden, waardoor de groep geen of in ieder geval minder punten verdient. Deze persoon is de Mol! Voordat het spel begint, krijgt iedereen een kaartje waarop staat welke ‘rol’ je hebt: je bent speler of, … Mol!

Daarnaast is er een tweede doel: de Mol ontmaskeren. Na elk spel wordt door elk groepslid op een kaartje ingevuld wie hij of zij verdenkt. Per keer dat een groepslid dit goed heeft ingeschat worden zowel door de groep als het individu die het goed geraden heeft punten verdiend.

Kortom:

- Het doel van het team is om zoveel mogelijk punten te verdienen bij de diverse opdrachten
- Het doel van de Mol is te voorkomen dat er punten worden gescoord bij de opdrachten
- Het doel van een teamlid is de Mol te ontmaskeren om op die manier:

Uiteindelijk wordt van ieder groepje gekeken hoeveel punten ze hebben. Het groepje met de meeste punten, ondanks het tegenwerken van de mol, wint. In het groepje met de minste punten, heeft de mol gewonnen.

Teamcoaches

Wij bieden u de mogelijkheid om de teambuilding te verdiepen door met onze teamcoaches het spel beleven. Ongeschreven regels. Iedereen kent ze, iedereen gebruikt ze, maar niet iedereen benoemt ze. Terwijl ze veel effect hebben op de samenwerking en de resultaten van een team. Onze coach helpt u om de ongeschreven regels in uw team en organisatie te herkennen én te veranderen waar dat nodig is. Haar tips zijn niet alleen voor leidinggevenden en teamcoaches maar ook voor teamleden zelf zeer bruikbaar. Dit geeft verdieping ana het spel en de inzet van de coach is heel bruikbaar voor zelfsturende teams.

‘De kwaliteit van de samenwerking, zowel horizontaal als verticaal, wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Onze coaches laten zien hoe bepaalde interactie patronen mensen gevangen kunnen houden in een negatieve dynamiek. Inzichten van groot belang! En meer dan dat, de coaches geven concreet en praktisch aan wat u er aan kunt doen. Aldus de toevoeging van een coach in het plezier van het spel is een ijzersterke combinatie van diepgang, praktische toepassing EN plezier." 

Alternatieven

Pubkwis op maat

Teambuilding
Like
1