Escape island

Teambuilding - met/zonder coach
Like
0

Wij werken op elke locatie. Zoekt u iets bijzonders?
Voor onze activiteiten hebben wij bijzondere locaties tot onze beschikking: Hoofddorp & Hilversum.
In Hoofddorp werken we vanuit het Fort en in Hilversum vanaf eilanden!
Deze locaties hebben wij exclusief tot onze beschikking, geen ander bureau zal u hier dus mee naartoe kunnen nemen!

Escape Island is een variant op het gigantische succes van het real-life spel ‘escape room’.
Een escaperoom (ook wel escape game of ontsnappingsspel genoemd) is een interactief spel, waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten zo snel mogelijk (meestal binnen 60 minuten) uit de kamer zien te ontsnappen. Dit kan alleen door in de escape room puzzels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden te zien. Hoe beter je daarin slaagt, hoe sneller je bij de ontsnapping komt. Bovendien is het de kunst om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen in je groep.

Escape Island is een variant op de escape room, maar dan nog spannender! In Escape Island wordt iedere groep (met een boot) op een (fort)eiland gedropt.
De tijd start en iedere groep krijgt 60 min. de tijd om van het eiland te ontsnappen! 

We hebben drie locaties: Hilversum, Leiden en vanaf april 2020 een nieuwe locatie Het Fort van Hoofddorp!


Teamcoaches

Wij bieden u de mogelijkheid om de teambuilding te verdiepen door met onze teamcoaches het spel beleven. Ongeschreven regels. Iedereen kent ze, iedereen gebruikt ze, maar niet iedereen benoemt ze. Terwijl ze veel effect hebben op de samenwerking en de resultaten van een team. Onze coach helpt u om de ongeschreven regels in uw team en organisatie te herkennen én te veranderen waar dat nodig is. haar scherpe observaties brengen verrassende inzichten en de tips die je als team krijgt kun je gelijk in de praktijk toepassen. Deze spelvorm, met of zonder de inzet van een coach is ook zeer nuttig voor zelfsturende teams.

‘De kwaliteit van de samenwerking, zowel horizontaal als verticaal, wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties.  Aldus de toevoeging van een coach in het plezier van het spel is een ijzersterke combinatie van diepgang, praktische toepassing EN plezier."

Programma:

14:00 uur: 
Uitleg van de activiteit + teamindeling

14:20 uur:
De blinddoek gaat om en met een groep van 8 personen word je naar een eiland gevaren

14:45 uur:
Aankomst op het eiland; de blinddoeken mogen af. Start de tijd! Alle groepen zijn aangekomen op hun eigen eiland. Zij hebben nu precies een uur de tijd om diverse opdrachten te volbrengen en de sleutel uit de kluis van het bootje te halen, om te kunnen ontsnappen van het eiland

15:45 uur:
De tijd is om! Welk team is het gelukt en heeft binnen het uur de 6 opdrachten volbracht en via een cijfercombinatie de kluis geopend om zo terug te kunnen varen naar Ottenhome?

16:00 uur:
De groepen die Escape Island succesvol hebben verlaten, zullen de haven van Ottenhome binnen varen; wie is het gelukt en welke groep blijft achter op het eiland?! 

16:10 uur: 
De overige groepen die het niet hebben gehaald worden opgehaald. 16:10 uur: Borrel aan de waterkant. 16:30 uur: Prijsuitreiking! 17:00 uur: Barbecue aan de waterkant


Bekijk hier een aantal reacties van onze deelnemers!


Interesse in deze spectaculaire activiteit? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via: info@rbproducties.nl Meer informatie over de locatie, haven- en sloepverhuur van Ottenhome is te vinden op hun website: www.ottenhome.nl

Andere spellen

Like
1