Expeditie Robbinson

Teambuilding - met/zonder coach
Like
1

Wij werken op elke locatie. Zoekt u iets bijzonders?
Voor onze activiteiten hebben wij bijzondere locaties tot onze beschikking: Hoofddorp & Hilversum.
In Hoofddorp werken we vanuit het Fort en in Hilversum vanaf eilanden!
Deze locaties hebben wij exclusief tot onze beschikking, geen ander bureau zal u hier dus mee naartoe kunnen nemen!

Een flitsend programma en 50 tandartsen die zich fanatiek inzetten bij Expeditie Robbinson. Plezier, teambuilding en ontspanning zijn de sleutelwoorden die in de evaluatie het meest worden genoemd. Jullie perfecte organisatie en begeleiding zorgden voor een dag die we niet snel zullen vergeten! Zeker voor herhaling vatbaar,

Thea

Expeditie Robbinson is natuurlijk bekend van TV. Maar wees niet bang. We gaan bij onze Expeditie Robbinson geen rare insecten eten en we kunnen gewoon lekker barbecueën als we de expeditie robbinson activiteiten hebben volbracht. Tijdens expeditie Robbinson krijg je de kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen! Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven worden afgelegd, deze kunnen bestaan o.a. uit;
De bamboebaan, Vuur maken, het web, Katapult ,Toren van Hanoi,Groot Jenga met Fakkels

Bij elke proef kun je groene Jokers winnen, de deelnemer met de meeste groene Jokers is beste Robbinson van de dag! De jokers zijn te winnen in de spellen naast de groepspunten.
De kracht van een goede Robbinson is ervoor te zorgen dat er altijd wel iemand in het team kan uitblinken op één van de verschillende onderdelen. Je hoeft dan ook helemaal niet sportief te zijn om een goede Robbinson te zijn. Hoe sterk is jouw reukvermogen……? Hoe creatief ben je met materiaal….? En hoe snel kan jij een vuur maken…..?

Teamcoaches
Wij bieden u de mogelijkheid om de teambuilding te verdiepen door met onze teamcoaches het spel beleven. Ongeschreven regels. Iedereen kent ze, iedereen gebruikt ze, maar niet iedereen benoemt ze. Terwijl ze veel effect hebben op de samenwerking en de resultaten van een team. Onze coach helpt u om de ongeschreven regels in uw team en organisatie te herkennen én te veranderen waar dat nodig is. haar scherpe observaties brengen verrassende inzichten en de tips die je als team krijgt kun je gelijk in de praktijk toepassen. Deze spelvorm, met of zonder de inzet van een coach is ook zeer nuttig voor zelfsturende teams.

‘De kwaliteit van de samenwerking, zowel horizontaal als verticaal, wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Aldus de toevoeging van een coach in het plezier van het spel is een ijzersterke combinatie van diepgang, praktische toepassing EN plezier."

Reserveer nu via onze weborder: klik hier. Of bel onze spel-specialist Robbin Breuer: M 06-20779155 T 023-551 41 09 

Alternatieven

Wie is de spelbreker

Teambuilding - met/zonder coach
Like
1