Pop-Up Comedy

Muzikale Comedyshow
Like
6

"Het optreden van de piranha’s gaf precies dat extra’s aan onze bijeenkomst waar we op gehoopt hadden. Inhoud en boodschap met een lach. Prettig is de professionele samenwerking in de voorbereiding wat tot uiting komt in een performance die ergens over gaat."

Marleen Kroeze – Utrecht Science Park

Piranha Pop-Up: een muzikale comedyshow 
Storytelling op zijn best: de mannen van Piranha komen als duveltjes uit een doosje de deelnemers van uw bijeenkomst of congres verrassen met een energieke en muzikale opening, intermezzo of afsluiting. De Piranha’s zijn interactief en inhoudelijk haarscherp. Als opening stellen ze de juiste vragen en brengen het doel van de dag met humor en rake stellingen naar voren in een mooi verhaal. Als wrap-up worden alle high-lights en indrukken van de dag verwerkt. Let op: Piranha is nooit alleen maar leuk, want ze winden er geen doekjes om als het om moeilijke onderwerpen gaat. En natuurlijk mogen de deelnemers tijdens de uitvoering ook nog input leveren. Piranha Pop-Up zoekt op een hilarische en onvergetelijke manier de verbindende factor op elke bijeenkomst.

Piranha geeft precies de BITE die je nodig hebt om je medewerkers of klantrelaties in beweging te krijgen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in improvisatietheater voor vele profit-en non-profit organisaties houd Piranha Pop-up uw deelnemers een heerlijke lachspiegel voor en weten ze ook in het hart te raken.

Alternatieven