De mannen tegen de vrouwen en ik hou van Holland

Spelshow
Like
1

De mannen tegen de vrouwen

Spelshow
Like
1

Wat een geweldige spelshow! Alle collega's waren erg enthousiast, we hebben een geweldige avond gehad en veel gelachen.

Opdrachtgever, februari 2018

Mannen tegen de vrouwen, durf jij de strijd aan?

MannenTegenDeVrouwen LogoEen quiz die je niet snel meer zult vergeten. Want wie zijn er nou beter: De Mannen of De Vrouwen?

Sinds de lagere school houdt dit epische vraagstuk ons al in z`n greep. Met deze doldwaze quiz gaan we dit nader onderzoeken. We gaan je testen op het gebied van kennis over het andere geslacht, maar natuurlijk ook op behendigheid.

We delen de groep op in teams. Elk team bestaat uit alleen mannen, of alleen vrouwen. Deze teams gaan tegen elkaar strijden. Wie weet het meest over het andere geslacht (of de verschillen ertussen)? Beleef het nu zelf!

Een professionele presentator (onze eigen Tijl of Chantal) zal deze spelshow begeleiden en weet deze oerstrijd tot een waar feest van maken.

Boek nu deze bijzondere en vooral hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral.

Ik hou van Holland

Wie kent het niet van de televisie. De leukste oer-Hollandse quiz die er is! Zodra de teamcaptains zijn gekozen barst de strijd los. Allerlei facetten van het tv-programma komen terug zoals “het verjaardagsspel” en “raad een lied of niet”! In 7 rondes strijden 2 teams om een oer-Hollands prijzen pakket.

Elk team heeft een eigen quiztafel. Daarachter staan de teams opgesteld. Ieder team heeft per ronde één teamcaptain. Na elke ronde wordt er van teamcaptain gewisseld. De teamcaptain die als eerste op de knop drukt mag antwoord geven op de vraag!

Alternatieven