Theatersport

door The Big Mo
Like
0

Theatersport is een spannende vorm van improvisatietheater. Een wedstrijd waarbij humor en sportiviteit worden gecombineerd. Het draait om loslaten en samenwerken, lef tonen en genieten van uw eigen succes. De deelnemers laten elkaar door samenwerking schitteren. Ze leren op een andere manier samen een doel te bereiken. Theatersport is daarmee een uitgelezen kans om uw bedrijf en uw medewerkers te laten stralen.

Een dynamisch concept dat u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, onze ervaren acteurs en muzikanten laten inhoud en humor voorop staan.

Maatwerk is ook mogelijk, zie hiervoor Bedrijfstheater Match
Het grote verschil met de gewone theatersport is dat The Big Mo de grondbeginselen van theatersport heeft samengebracht in een geheel nieuw en zeer efficiënt concept dat speciaal is ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Hierin bestaat het publiek uit twee teams, die het tegen elkaar opnemen onder leiding van onze acteurs. Met interactieve scenes, spelopdrachten en vragenrondes wordt het hele publiek betrokken. Het resultaat is een inspirerende mix van theater en spelshow. Samen zorgen we ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen.

The Big Mo zorgt ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen. Bedrijfstheatermatch is geschikt voor groepen vanaf 8 personen, tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten

Over THE BIG MO

The Big Mo speelde honderden Matches. Dit gaat dus nooit mis. Het gezelschap zet impro-theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor jouw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes.


Zij kunnen daarbij prima samenwerken met jouw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt informeren, motiveren en inspireren. Dat is hun kracht.

Improvisatieworkshop

Theatersport
Like
1

Hard op de tong

Breng collega’s met elkaar in gesprek over onderwerpen die besproken moeten worden
Like
0