The Blues, achtergrond muziek

De stem van elk luisterboek
Like
1

"Van venijnig naar teder en gevoelig. Constant duikt ze diep in de menselijke emotie. Een Nederlandstalige chansonnière met een sensuele stem om je door te laten grijpen.”

Volkskrant

De stem van elk luisterboek: Beatrice van der Poel won er een prijs mee! Zij leest voor en zingt. Speciaal voor intieme gelegenheden stelt zij een programma samen waarin zij voorleest uit een (door u gewenst) boek en daarbij de mooiste liedjes of gedichten zoekt. Daar hoort ook een portie humor bij. Beatrice weet hiermee te ontroeren en te raken. Zij begeleidt zichzelf op de gitaar en de lapsteal. Een schitterend programma voor tijdens intieme diners of tussendoor bij bijeenkomsten waar stilte belangrijk is, denk aan herinneringsavonden of mindfullnes-sessies. 

Vorstin van het niemandsland. Beatrice werd door Maarten van Roozendaal aangespoord om in het Nederlands te gaan schrijven en heeft inmiddels vijf albums op haar naam staan. Ze heeft Soul, Blues, poëzie en het lef om ziel en zaligheid op tafel te leggen. Ze werkte o.a. met Paul de Munnik en vormt met Marcel de Groot en schrijver Thomas Verbogt een duo. 

Alternatieven

De top 2000 muziekshow

Spelshow
Like
1

De coverquiz

Spelshow inclusief live band
Like
0

Herinneringsbijeenkomst

Zang & poëzie
Like
0