Wol-act

Een verrassende openingsact of afsluiting rondom het thema netwerken
Like
1

De Wolact

Start of sluit de dag met energie door middel van de wolact, een beproefde en verrassende act rondom het thema netwerken. De wolact is een uniek concept waarbij wij in 30 minuten een visueel en tastbaar "netwerk" creëren, met het publiek als actieve deelnemer.

Onze wol-artiest wordt met opzet aangekondigd als een serieuze spreker. Het publiek verwacht dat deze ‘Business Goeroe’ een uiteenzetting zal geven over een veelvoorkomend thema zoals samenwerking, netwerken, kennismaking en verbinding. In zijn verhaal maakt de spreker herkenbare, vaak grappige toespelingen over uw thematiek, de organisatie en de bijeenkomst. Gaandeweg blijkt dat er sprake is van een ludieke act en wanneer de spreker een bolletje wol tevoorschijn haalt, wordt duidelijk dat hij andere intenties heeft met het publiek. De spreker nodigt het publiek uit om een speciaal netwerk op te bouwen. Onder begeleiding van opzwepende muziek verschijnen er overal bollen wol en creëren de deelnemers in no-time gezamenlijk een kleurrijk netwerk. Binnen 10 minuten zijn alle deelnemers letterlijk met elkaar verbonden en gonst de zaal van de energie.

Wanneer is de wolact geschikt?

Bijvoorbeeld als opening of afsluiting van een bijeenkomst/conferentie, om direct energie op te wekken en om mensen met elkaar in verbinding te brengen.

"De wolact was een geweldige afsluiter van onze teamdagen. Een prettige briefing met de artiest vóór het event, resulteerde in een act die perfect paste in de flow van ons programma. Het thema van onze teamdagen werd in de wolact fantastisch gevangen. Wij wilden eindigen met een hoogtepunt en dat is zeker gelukt!"

Renske Visser, Nutritionist bij Unilever:

Informatie

Minimaal aantal deelnemers: 60, er is geen maximum.

Duur 20-30 minuten.

De introductie van de spreker wordt op maat geschreven naar aanleiding van een briefing.