De Zandtekenaar

Uw persoonlijke verhaal verbeeld in zand
Like
8

We zijn heel erg tevreden. De opdrachtgever was ook erg tevreden. Wat ik heel leuk vond was dat Monique een foto van een bezoeker vanaf de telefoon natekende, erg knap! We hebben hele leuke reacties gekregen. Hartelijk dank voor de plezierige samenwerking!

Margot van laar, 26 november 2018

LikeLees alle recensies

Zo maakten we ook shows voor: Minister Melanie Schultz van Haegen, Het Watermuseum in Arnhem, Het Bakkercafé, De Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschap en de Zomershow van het Dolfinarium!

Bekijk ook: www.zandtekenaar.nl


De Zandtekenaar schildert in zand. Live ontstaan levensechte zandschilderijen van mensen, verhalen en vormen. Het zandschilderen is een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Het werk wordt omlijst met muziek. 

Ook een show op maat met daarin uw bedrijf, het nieuwe product of uw directeur als centraal thema is mogelijk. Met live muziek of een verteller, u kunt het zo groot maken als u wilt.


Vaste shows
In onze vaste shows hebben we vaste thema’s en verhalen. Hebt u een middag waarin u uw mensen out of the box wilt laten nadenken? Dan is Open Your Mind een prima start voor de brainstorm. Of zoekt u gewoon een mooi inspirerend bekend verhaal? Denk aan Assepoester, 1001 Nacht of Erik en het klein insectenboek. Natuurlijk mag het kerst- en paasverhaal niet ontbreken, wij steken deze wel in een heel modern jasje! 

De vaste shows zijn op muziek, live of mp3.


Voorstelling 'Verlicht' voor de Uitvaartbranche
Verlicht is een troostend verhaal over liefde, afscheid en mooie herinneringen. Het is speciaal ontwikkeld voor lichtjesavonden en herdenkingsbijeenkomsten. Op verzoek kunnen er ook een of meerdere portretten gemaakt worden van degenen die herdacht worden. Of een verhaal op maat, geschilderd in zand. In combinatie met Verlicht creëert u een stijlvolle en intiem moment met de nabestaanden.


Maatwerk
Ons maatwerk onderscheidt ons van andere aanbieders. Meer lezen over het maatwerk van de zandtekenaar? Klik hier voor op:

- Portretten en/of levensverhalen in zand

Unieke show, exclusief voor jou

Alternatieven

Zandtekenaar

maatwerk, exclusief voor u
Like
0

Herinneringsbijeenkomst, de Zandtekenaar

Voorstelling Verlicht
Like
0