Twee generaties met een gepassioneerde visie op beleving, communicatie en evenementen
Henrike van Engelenburg & Robbin Breuer

Twee generaties met een gepassioneerde visie op beleving, communicatie en evenementen


2BEmoved biedt theater-, spel- en showconcepten aan, die eenvoudig in te passen zijn bij uw bijeenkomst of event waardoor bij medewerkers en klanten de vonken er weer vanaf spatten. 2BEmoved is het initiatief van 2 ondernemers en theatermakers die elkaar in 2015 vonden op de werkvloer en de overtuiging deelden dat theater, spel en show het ideale medium is om mensen in beweging te krijgen.

Robbin Breuer (1992) en Henrike van Engelenburg (1970), wisten bij elkaar de vlammetjes aan te wakkeren wat hen er toe bracht hun krachten te bundelen in 2BEmoved. Afgelopen week was het zover, de notaris vond het goed. Twee generaties makers en ondernemers slaan de handen in een en dat geeft toch een positieve energie!

Robbin studeerde in 2017 af en was al ondernemer tijdens zijn opleiding Theater Management aan de HKU. Zijn bedrijf, RB Producties Theater & Events, groeide tijdens zijn studie uit tot een gewaardeerd entertainment-bureau, dat zich onderscheidt door spellen die tot in de details zijn aangekleed met decor en live-muziek. Jong, fris en fruitig is wat zijn concepten kenmerkt. Met veel persoonlijke aandacht ontsaaien zijn spellen elk congres of lange dag op kantoor.

Henrike studeerde in 1995 af aan de Universiteit van Utrecht. Ze startte meteen als zelfstandig ondernemer (met personeel!) en runt inmiddels ruim 20 jaar een succesvol theaterproductiebedrijf: Van Engelenburg Theaterproducties. Ze produceerde naast drie kinderen, grote zaalproducties voor de Nederlandse schouwburgen en staat met haar educatieve afdeling “Theater in School” in de top drie van de grootste aanbieders van schooltheater. Tevens ontwikkelt zij ook sinds haar start in 1997 toonaangevende theaterconcepten voor het bedrijfsleven, zoals de zandtekenaar en cabaret op maat. Op dit moment daagt zij zichzelf uit in het verhalen vertellen, want er valt nog zoveel te leren en te beleven.

2: twee generaties met een gepassioneerde visie op beleving,communicatie en evenementen 
BE: Breuer en Engelenburg bundelen hun krachten 
MOVED: en weten te raken en in beweging te brengen