5 TIPS OM DE VLAM WEER IN DE PAN TE LATEN SLAAN
Inzet van theater en spel voor betere communicatie op de werkvloer. Wij geloven dat Theater&Spel dé media zijn om mensen in beweging te brengen. Onze USP? Maatwerk!


Tip 1: Regietheater, maakt zichtbaar wat er speelt bij u op de werkvloer
Een interactief scherp theatraal concept waarin een regisseur spelopdrachten geeft aan de acteurs. De situaties binnen uw team of bedrijf zijn de basis voor de gespeelde scènes. De spelopdrachten zijn vooraf voorbereid. Op aanwijzingen van de regisseur krijgt de casuïstiek van deze opdracht een mooie theatrale vorm. Klik hier voor meer live-referentie.

Tip 2: Rhythm & Connection, geeft uw mensen zelfvertrouwen en nieuw inzicht over communiceren
Om samen doelen te bereiken is het belangrijk om elkaar op te zoeken en krachtig te zijn. Onze musicus brengt de deelnemers in verbinding met elkaar en laat hen de handen ineen slaan door hen op energieke wijze met elkaar te laten samenwerken. Hij legt eerst de link met het thema van de bijeenkomst op zijn geheel eigen wijze (en via zijn spel/instrument) en nodigt de deelnemers uit mee te doen aan een aantal oefeningen. Klik hier voor meer informatie.

Tip 3: Met de Spelshow Top 2000, leert u uw medewerkers op een andere manier kennen
Een spektakel met live-muziek tijdens TOP 2000. Bent u op zoek naar een muzikale en interactieve spelshow? Dan is de Top 2000 echt iets voor u! Waarschijnlijk bent u bekend met de top 2000 die ieder jaar rond de laatste dagen van het jaar op Radio 2 wordt uitgezonden. Wilt u uw muzikale kennis testen en strijden tegen collega’s of vrienden? Aarzel dan niet en boek de Top 2000. Klik hier voor meer informatie.

Tip 4: De Zandtekenaar op maat, visualiseert uw boodschap waardoor uw mensen geïnspireerd worden
U hebt een congres, speech, vergadering, personeelsbijeenkomst of een jubileum waarvoor u iets bijzonders zoekt, iets persoonlijks en unieks, dat indruk maakt. Denk dan eens aan maatwerk. Op basis van het thema van uw bijeenkomst maakt De Zandtekenaar een fascinerend verhaal in zand. Hierbij wordt altijd nieuwe muziek gecomponeerd, zodat het geheel helemaal af is. Een indrukwekkend showelement, verrassend voor tijdens uw congres, beurs of seminar. Klik hier voor meer informatie.

Tip 5: Fakespeech, relativeert de spanning van de dag en laat uw mensen even lachen om zichzelf
Een spreker die kundig lijkt, maar... het eigenlijk niet is: als professor, als sterrenkundige, als hoogleraar, arts, zorgverzekeraar, als.... Het verhaal van onze nep-spreker of spreekster is toegespitst op de thematiek van de dag. Hij of zij weet, via absurde hilarische omwegen, een logisch betoog te houden. Het publiek vraagt zich echter meer en meer af hoe deze spreker in hemelsnaam hier verzeild is geraakt...

Thema's waarin wij het sterkst zijn:

- de zorg
- onderwijs
- innovatie
- samenwerken
- wetenschap: technologische ontwikkelingen
- duurzaamheid

Klik hier voor meer informatie.