Escape Company Game

2BEmoved biedt drie communicatietools aan waarmee jij toch je klant of medewerkers kunt bereiken in deze periode van quarantaine. De producten zijn getest en goed bevonden.

ESCAPE COMPANY GAME

Dit is een corona-veilige-variant op het gigantische succes van het real-life spel ‘escape room’. Online interactief met je collega's of klanten uitzendingen streamen vanuit je bedrijf. Afgelopen week ging de eerste live, gepresenteerd door Robbin Breuer van RB-Producties. Meer informatie? Klik hier

WIE IS DE MOL UITZENDINGEN VANUIT JE BEDRIJF
Blijf corona-veilig in contact met je doelgroep en speel deze online marketing activiteit, gebaseerd op het bekende tv-programma Wie is de Mol?
De bedoeling bij dit spannende en verrassende spel is dat de kijkers zoveel mogelijk punten verzamelen. De mensen/families die thuis zitten doen mee en de familie die de meeste vragen goed heeft mag zich winnaar noemen. Dit concept is ontwikkeld door RB-producties. Wij hebben het doorontwikkeld tot een TV-maatwerk-productie. Voor een impressie klik hier.

GEEF JE KLANT DE HAND MET ZAND
Verras je beste klant of collega's met een corona-virus-vrij portret van De Zandtekenaar! Keep up the good spirit! Onze zandtekenaar is de enige in de hele wereld die portretten kan maken in zand, live! Via live streaming tekent Monique vanaf een door jouw gekozen locatie of vanuit haar atelier mensen die op je website of via facebook zijn ingelogd. Voila live contact met je klanten ne collega's! Meer informatie? Klik hier