• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Act inhuren

U wilt een act inhuren voor een bedrijfsfeest, seminar of teambuildingsessie? Een show bovendien die tot de verbeelding spreekt en de juiste nuance brengt in hetgeen u met collega’s en relaties wilt delen? Dan is 2BEmoved die partij die u zoekt. Bij ons kunt u namelijk een act inhuren die net even anders is en daardoor precies de juiste snaar raakt. Hoe wij dit doen? Door de inzet van theater, show en spel.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Een show inhuren met theater- en showelementen

Misschien denkt u bij een theater act inhuren dat u met uw collega’s op de bühne zal staan. Dat kan. Kies dan bijvoorbeeld voor onze Personeelsvoorstelling of workshops improvisatietheater of interactief cabaret. Wilt u vooral uw nieuwe product of herziene bedrijfsstrategie presenteren? Dan verzorgt onze zandtekenaar een indrukwekkende show waarin uw thema centraal staat.

Spelshows en teambuilding

Wanneer u acts wilt inhuren om de teamspirit nieuw leven in te blazen, dan verdienen spelshows onze absolute aanbeveling. Spel biedt uw collega’s en relaties daarbij ontspanning en u leert elkaar van een heel andere kant kennen. Kies bijvoorbeeld voor de Ik hou van Holland spelshow of laat ons een pubquiz op maat voor u maken. Wij verzekeren u van groot succes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ook een act inhuren voor uw bedrijfsfeest of teambuildingssessie? 2BEmoved is u graag van dienst. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dit kan door te bellen met 023 551 41 09 of te mailen naar robbin@2bemoved.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen voor meer informatie.

Ook interessant

Act personeelsfeest | Bedrijfsuitje plannen | Ik hou van holland op locatie