• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Act Personeelsfeest

Bij een geslaagde act tijdens een personeelsfeest of congres komt een heleboel kijken. Laat dit nu precies zijn waar 2BEmoved gespecialiseerd in is. Wij bieden u een breed scala aan op maat gemaakte acts voor personeelsfeesten waarbij het bedrijfstheater centraal staat. Van een act voor uw congres dat in een zandverhaal gegoten wordt, tot teambuilding spellen en nog veel meer. Neem op uw gemak een kijkje op onze site en laat u inspireren door ons veelzijdige keuzeaanbod.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Uw act personeelsfeest van succes verzekerd

Door onze veelzijdige ervaring in business entertainment weten wij altijd de juiste snaar te raken en de gekozen act van uw bedrijfsfeest van succes te verzekeren. Dit doen wij door theatrale concepten in de act van uw personeelsfeest te verwerken. Daarbij moet u bijvoorbeeld denken aan spellen die de hiërarchie in uw gezelschap tijdelijk laten verdwijnen, waardoor de collega’s dichter tot elkaar komen. Of wat te denken van workshops improvisatietheater? Ga voor de activiteit die bij uw bedrijf past en maak er een fantastische dag van.

Unieke belevenis

Door de inzet van theater voor de act van uw congres of bedrijfsfeest, gaat u voor een maximale belevenis. Door verbeelding op te roepen, wordt met onze act voor uw personeelsfeest enthousiasme gecreëerd binnen uw gezelschap. En dat kan een gunstig effect kan hebben voor bijvoorbeeld bedrijfsplannen rond een herziene strategie of een nieuw product. Iedereen kan zichzelf zijn tijdens de act van uw bedrijfsfeest en eigen drijfveren (her)ontdekken.

Een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over een onvergetelijke act voor uw personeelsfeest of seminar? Of misschien wilt u meteen een offerte voor een act voor uw bedrijfsfeest aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op met 2BEmoved. Bel naar 023 551 41 09 of stuur een e-mail naar robbin@2bemoved.nl.

Ook interessant

Bedrijfsuitje plannen | Ik hou van Holland op locatie | Pubquiz op locatie