• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Bedrijfsuitje plannen

U wilt een bedrijfsuitje plannen waar iedereen buitengewoon enthousiast van wordt? Kies dan voor een bedrijfsuitje op maat van 2BEmoved. Business entertainment is precies waar wij gespecialiseerd in zijn. Dit doen wij door een zeer divers aanbod aan acts en spelshows waarbij theatrale concepten worden ingepast. Magie, verwondering, improvisatie en spel: niets ontbreekt.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Een bedrijfsuitje plannen dat perfect bij uw onderneming aansluit

Bedrijfsuitjes plannen kan soms best lastig zijn. Hoe weet u nu of u de juiste snaar weet te raken bij collega’s en relaties? De eerste vraag die u zichzelf moet stellen, is waarom u een bedrijfsuitje wilt plannen. Is dit bijvoorbeeld om een nieuw product of herziene strategie te introduceren of wilt u juist aan teambuilding werken? Op basis van wat u voor ogen heeft, bieden wij een passend bedrijfsuitje die hier perfect op aansluit.

Inzet van bedrijfstheater

Door bedrijfstheater te gebruiken, brengen wij precies de nuance aan in hetgeen u wilt delen met uw collega’s en relaties. Dit geeft een onderwerp beleving en weet alle deelnemers te enthousiasmeren. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een bedrijfsuitje plannen waarbij improvisatietheater centraal staat. Wilt u juist de teamspirit een nieuw leven inblazen? Kies dan voor een van onze spelshows, zoals Ik hou van Holland op locatie of een pubquiz op maat.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Ook een bedrijfsuitje plannen met het door u gewenste resultaat? Bij 2BEmoved regelen we het graag voor u. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Dan kunt u bellen met 023 551 41 09. Liever een e-mail sturen? Dit kan naar robbin@2bemoved.nl.

Ook interessant

Ik hou van Holland op locatie | Improvisatie workshop | Outdoor teambuilding