class=

Personal Music Quiz

Muziek Quiz op maat
Like
0
 class=

De Zandtekenaar

Uw persoonlijke verhaal verbeeld in zand
Like
8
Images

Vertrouwen moet beloond worden

Deze maand bestaan wij onder onze nieuwe naam: 2BEmoved Business Entertainment precies één jaar. In 2018 gaven meer dan 60 klanten ons vertrouwen door ons advies in te winnen en onze Theater & Spel concepten in te zetten bij meer dan 100 van hun events en bijeenkomsten. Wij vinden dat dat vertrouwen beloond moet worden!

Mocht je vorig jaar met ons hebben samengewerkt, dan denken we GRATIS met je mee voor je bijeenkomst in 2019. Besluit je daarna één van onze concepten in te zetten en vindt het evenement voor 1 juni 2019 plaats dan ontvangt je 10%-KORTING op het duurste onderdeel. Deze aanbieding is alleen voorbehouden relaties die in 2018 met ons in zee gingen en niet overdraagbaar.

Images

4 reflectie-methoden op de waarden van uw organisatie

Breng nuance in het onderwerp dat je wilt bespreken met je collega's of relaties door bedrijfstheater en zet ze in beweging voor jouw organisatie! 


Theater is een een middel dat de beleving verhoogt van je evenement en wetenschap onderschrijft dat beleving beklijft. Uit vele onderzoeken blijkt dat kijken, luisteren, begrijpen en reflecteren zo’n beetje de belangrijkste vaardigheden zijn voor succes.

Lees verder... klik op de foto.