• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Ik hou van Holland op locatie

Met de spelshow Ik hou van Holland garanderen we u een teambuildingsessie op locatie dat een groot succes zal zijn. Inderdaad, deze spelshow is gebaseerd op de populaire oer-Hollandse televisiequiz. 2BEmoved verzorgt deze quiz speciaal voor u op maat. Dit betekent dat we deze spelshow kunnen voorzien van extra spelelementen die gerelateerd zijn aan uw bedrijf en gezelschap.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Ik hou van Holland op locatie verhoogt de teamspirit

De basisingrediënten van de allerleukste televisiequiz van Nederland zijn uiteraard ook in onze spelshows aanwezig. Er worden teams samengesteld, teamcaptains gekozen en het spel kan beginnen. In onze variant Ik hou van Holland op locatie komen bekende facetten terug zoals ‘Raad een lied of niet!’ en het populaire ‘Verjaardagspel’. Er wordt in maar liefst 7 rondes gestreden om een prijzenpakket met een oer-Hollandse inhoud.

Spel laat hiërarchie verdwijnen

Wij richten ons bij het organiseren van bedrijfsevenementen op diverse theatrale concepten. Zo heeft het spel de kwaliteit om tijdelijk de hiërarchie in uw gezelschap te laten verdwijnen. Naast Ik hou van Holland op locatie, kunt u bij ons ook kiezen voor andere spelshows zoals Wie is de spelbreker en De mannen tegen de vrouwen. Ook voor een pubquiz op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte voor een enerverende spelshow aanvragen

Wilt u de 2BEmoved spelshow Ik hou van Holland op locatie meemaken? Of gaat uw voorkeur uit naar een van onze andere spelshows? Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte, mailt u naar robbin@2bemoved.nl. Uiteraard kunt u ons ook bellen via het nummer 023 551 41 09.

Ook interessant

Improvisatie workshop | Outdoor teambuilding | Pubquiz op locatie