• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Improvisatie workshop

Een improvisatie workshop van 2BEmoved staat garant voor een uniek en succesvol bedrijfsevenement. De wetenschap onderschrijft dat theater een middel is om de beleving van een bedrijfsevenement te verhogen. Dat is precies wat wij realiseren met onze improvisatie workshops, zoals interactieve improvisatie cabaret. Voor ieder bedrijf maken wij een workshop op maat met dit theatrale concept. Zo bent u van succes verzekerd.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Improvisatie workshop: theatersport

Een wedstrijd met een combinatie van humor en inhoud, dát is theatersport. In onze workshop draait het allemaal om lef tonen, maar ook samenwerken en bovenal genieten van succes. Door samen te werken laten de deelnemers elkaar schitteren en stralen. Het is een geheel unieke manier van samen een doel bereiken. Daardoor biedt onze improvisatie workshop u de ideale gelegenheid om de band tussen uw medewerkers te versterken.

Interactief cabaret

Bij onze workshop Inter-Act draait het om interactieve improvisatie cabaret. Wij bereiden de spelopdrachten van tevoren voor en op aanwijzing van een professionele regisseur krijgen deze een op maat gemaakte theatrale vorm. Improvisatie cabaret is een intieme manier van samenwerken die bovenal echt is. Er wordt een uniek spanningsveld gecreëerd waarbij deelnemers getuige zijn van een creatief proces. U kunt onze workshops improvisaties cabaret dan ook het beste vergelijken met het tv-programma ‘De Vloer Op’.

Offerte aanvragen improvisatietheater

Nieuwsgierig wat de 2BEmoved improvisatie workshop voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u op uw gemak de mogelijkheden voor teambuilding achterhalen? Vraag dan een offerte aan of neem met ons op. Dit kan via robbin@2bemoved.nl of door te bellen met 023 551 41 09.

Ook interessant

Outdoor teambuilding | Pubquiz op locatie | Quiz op locatie