Maatwerk cabaret. Wij doen dit al meer dan twintig jaar. Onze ervaring biedt u zekerheid, dat de plan nooit misgeslagen wordt. 2BEmoved heeft unieke concepten, die inhoudelijk ijzersterk zijn en alleen bij ons te verkrijgen zijn. Elke voorstelling biedt een solide basis voor inhoudelijke gesprekken. Door het spelen van realistische en herkenbare situaties in de voorstelling, krijgt u concrete handvatten om de na gesprekken op te baseren.


Maatwerkvoorstelling 'Helderheid', over diversiteit op de werkvloer

Iedereen is gelijk. Toch zijn mannen en vrouwen heel verschillend. Dat is ook helemaal niet erg. Maar hoe met dit verschil om te gaan, dat blijkt niet altijd even makkelijk te zijn. Wie doet nu precies wat en waarom? Soms ontstaan er zulke ingewikkelde misverstanden dat zelfs het werkplezier er onder lijdt. De dames bereiden herkenbare situaties uit jouw bedrijf voor, zodat je medewerkers een spiegel voorgezet krijgen. Eentje waarover ze smakelijk kunnen lachen, maar wel even prikkelt en stof geeft voor nabespreking.. 

Helderheid is een humoristische interactieve voorstelling waarin Liek en Lein herkenbare onderwerpen bespreken over mannen & vrouwen op de werkvloer (en daarbuiten) en spelen zij met een gezonde dosis zelfspot, korte situaties uit jouw bedrijf gegrepen.

Een ideale voorstelling voor uw congres, bedrijfsfeest, teambuildingsdag, event , lunchbrake of als kickoff voor een training. Speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt.

Wie is Eva’s Appel?

Na jaren lang afzonderlijk van elkaar te hebben gewerkt binnen de film-, televisie- en theaterwereld, hebben Angelique Dorrestijn en Marjolein Ley, hun krachten gebundeld en vormen sinds 2014 theatergroep Eva's Appel. Eva’s Appel maakt cabareteske theatervoorstellingen die op theaterfestivals, congressen, restaurants en bedrijfsbijeenkomsten gespeeld worden, met herkenbare thema’s en die zich afspelen in het hier en nu van onze maatschappij.