Eerlijk Gezegd

Cabaret over integriteit met Hetty Heyting
Like
0

Ralph van Dijk over Eerlijk gezegd

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen
Like
0

EERLIJK GEZEGD IS DE VOORSTELLING OVER INTEGRITEIT IN ORGANISATIES

Integriteit is een kernwaarde die essentieel is voor iedere organisatie. In de publieke sector, de financiële wereld, voor bouwbedrijven of industrie. Het gaat hierbij om meer dan compliance of maatschappelijke verplichtingen, wetten en regels. Een duidelijk moreel kompas waarop uw organisatie een integere koers vaart is onontbeerlijk voor een gezonde organisatie en een duurzaam beleid. De thema’s rondom integriteit spelen zich af op ieder niveau. Van omgangsvormen en persoonlijk gedrag tot het afwegen van complexe dillema’s bij het maken van moeilijke keuzes. 


Eerlijk Gezegd is de voorstelling waarmee u in uw organisatie integriteit in alle facetten hoog op de agenda zet, in iedere laag en rond ieder thema. Dit concept wordt op maat gemaakt voor uw organisatie en bestaat uit een combinatie van voorstelling en de mogelijkheid tot nabespreking/verdiepende workshop onder leiding van onze ervaren facilitators.

Op basis van vooraf geschreven spelopdrachten, die de regisseur (Hetty Heyting) op de vloer aan de acteurs geeft, ontstaat een voorstelling die ieder onderwerp zichtbaar en bespreekbaar maakt. Het publiek maakt keuzes op cruciale momenten en bepaald daarmee het verloop van het verhaal. Als u het televisieprogramma ‘de vloer op’ kent heeft u een goed beeld van de sfeer en kwaliteit die u bij deze voorstelling mag verwachten. De gespeelde scenes kunnen de aanleiding zijn tot gesprek in de zaal. Of u boekt dit krachtige concept in combinatie met een workshop/ nabespreking onder leiding van onze ervaren facilitators.

Speelduur: 1x 60-75 minuten

Over THE BIG MO

The Big Mo speelde meer dan duizend gespreksvoorstellingen in de afgelopen 10 jaar. Dit gaat dus nooit mis. Het gezelschap zet impro-theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes.

Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is hun kracht.