Eva's Appel

Helderheid over on- en offline werken
Like
0

Kickoff voor afkicken 
Na maanden op afstand en online te hebben samen gewerkt, komt er de dag dat je elkaar weer even live gaat zien. Even, want online is het nieuwe werken. 
Liek en Lein van Eva's Appel helpen jullie op weg met afkicken van het online werken en om en met moed elkaar weer te ontmoeten. Hoe lang is dat wel niet geleden, dat je van je bureaustoel afgleed van de pret?

Helderheid over online en offline werken
De twee actrices verzorgen een knallende kickoff die zowel offline als online is te boeken, inclusief VoosDoos!
Een humoristisch, maar zeer waardevolle en effectieve teamochtend dat je kleiner en groter kunt inkleden met workshops, interactief theater online én offline!

De show wordt plenair live gestreamd of gespeeld. Daarna heb je de keuze om verschillende workhops te doen. veel lachen en het gaat ook nog eens ergens over.
Voor de workshops gaan we uit elkaar in groepen van 20 personen. Online in chat rooms of live in eigen ruimten bij jullie op kantoor of op ons Fort in Hoofddorp.

Fort van Hoofddorp
Deze kickoff is ook passend op onze eigen locatie in Hoofddorp, waarbij ook geluncht of gedineerd kan worden. Een prachtige ruime locatie, om weer volledig te connecten met elkaar. 

PROGRAMMAMOGELIJKHEDEN


Voorstelling Helderheid - 25 minuten
In een korte cabaretshow reflecteren de dames op de afgelopen periode en blikken vooruit. Een show vol herkenning en lach.
Dit doen we live en als we het online doen, ontvangt iedereen een VoosDoos, met daarin een flesje champagne en andere attributen om meer met elkaar in contact te kunenn komen.

Workshop 1: Bodylanguage, bewustwording van het lichaam - 20 minuten

Leer je lichaam weer te gebruiken, wordt je bewust van alles wat je hebt.
Online waren alleen je hoofd, nek en schouders aanwezig. Offline is je hele lichaam weer aanwezig, maar zo lang niet meer gebruikt. Hoe kom je over met je hele lichaam?

Workshop 2: Chit Chat talks - 20 minuten
Online werken is 'to the point', georganiseerd en kort. Je vervangt het praatje bij het koffiezet apparaat met een appje naar een dierbare collega. Of je belt elkaar nog even na de vergadering. maar een echte social talk is het niet meer. In deze workshop leer je de kunst van het chit chatten en je wordt beter dan je ooit daarvoor was bij het koffiezetapparaat!

Workshop 3: Bedrijfssquiz of Bingo - 20 minuten
Get connected tijdens een maatwerk quiz. Gewoon lekker even samen een spelletje doen.

Workshop 4, allen online: Maak je eigen bedirjfslied en zing samen
Onder begeleiding van Lieke en Lein schrijven en zingen jullie je eigen lied.Uiteraard is er een gezamenlijke uitvoering, lekker samen zingen, dus alleen online!


Wie is Eva’s Appel?

Na jaren lang afzonderlijk van elkaar te hebben gewerkt binnen de film-, televisie- en theaterwereld, hebben Angelique Dorrestijn en Marjolein Ley, hun krachten gebundeld en vormen sinds 2014 theatergroep Eva's Appel. Eva’s Appel maakt cabareteske theatervoorstellingen die op theaterfestivals, congressen, restaurants en bedrijfsbijeenkomsten gespeeld worden, met herkenbare thema’s en die zich afspelen in het hier en nu van onze maatschappij.