MAATWERK IMPROVISATIECABARET
Improcabaret brengt collega’s met elkaar in gesprek over onderwerpen die besproken moeten worden. Veiligheid en integriteit staan centraal in dit concept.


De acteurs van The Big Mo maken op een laagdrempelige manier dat wat belangrijk is zichtbaar en bespreekbaar. Ze werken hierin doelgericht en op basis van uw thema’s. Geen hoogdravend of abstract theater, maar neutraal, eerlijk en direct. Er is ruimte voor humor. Maar uitgangspunt is dat theater faciliteert in het proces om uw doel te bereiken.

Dat kunnen onderwerpen zijn als

- veiligheid en risico

- integriteit en ethisch handelen

- samenwerking en communicatie

- discriminatie, diversiteit, inclusie

- sexualiteit in een professionele omgeving

- werksfeer en arbeidsvreugde

- omgaan met verandering

- feedback geven en ontvangen

Maar ook op inhoudelijk niveau kunnen de acteurs van The Big Mo met uw mensen aan de slag. Want in de afgelopen jaren hebben de acteurs voor een een breed scala aan zakelijke klanten theater en cabaret op maat verzorgt. Altijd inhoudelijk sterk en interactief met de zaal. En dat maakt de theaterinterventie Hard op de Tong zo effectief. Het gaat over de verhalen die uw medewerkers te vertellen hebben, vertaald door acteurs met een oprechte interesse in uw vakgebied.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Over THE BIG MO
The Big Mo speelde meer dan duizend gespreksvoorstellingen in de afgelopen 10 jaar. Dit gaat dus nooit mis. Het gezelschap zet impro-theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes.

Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is hun kracht.

Alernatieven