DE MAGIE VAN VERBINDING

Hoe ziet de show eruit?
Like
0

JE EIGEN ONLINE MAGIC SHOW IN DE STUDIO VAN ROB&EMIEL
De ultieme manier om in contact te blijven met collega's en relaties

HOE ZIET HET ERUIT? BEKIJK DE TRAILER HIERBOVEN 


De ene na de ander show van Rob en Emiel verschijnt op de televisie. Alle leeftijden, rangen en standen zijn overtuigd van hun klasse en leren "anders te kijken" na het bijwonen van een sessie van Rob en Emiel. De heren weten hun publiek te boeien met een sterk inhoudelijk verhaal, diverse trucs en hun uitleg over operational blindness (blinde vlekken).

Hun grootste troef? Een flinke portie aaibaarheid, oprechtheid en een doel: laten zien dat alles mogelijk is. Als je er veel tijd, passie en energie in steekt. Díe les voor het leven willen Rob en Emiel aan werkend Nederland meegeven.

De combinatie van de commerciële achtergrond van Rob (als succesvol ondernemer in diverse branches) en kritische kijk van Emiel (hij is waarnemingsspecialist en heeft tips en tools om bedrijfsblindheid op te sporen) maakt dit duo uniek in wie ze zijn, wat ze doen en de boodschap die ze willen brengen.

Ze doen dat met humor en overtuigingskracht. Hun interviews met uw tafelgasten, de onverschrokken peptalks en de magic shows tussendoor zijn een onovertroffen combinatie van een sterk inhoudelijk verhaal, cabaret, magic en mentalisme. In een wervelende spectaculaire TV showvol interactie, verwondering en heel veel humor laten Rob en Emiel uw medewerkers zien en ervaren dat een online webinar spectaculair kan zijn!


Onderwerpen:

 • Bedrijfsblindheid
 • Communicatie
 • Bewustwording
 • Out of de box (leren) denken
 • Niets is onmogelijk
 • "van je klanten FANS maken"
 • Effectiever (computer) werk, voor dummies
 • Voorwaarden
  We leven in bijzondere tijden en spelen deze show alleen online, max 1000 computers
  Deelnemers beschikken over een eigen laptop, tablet of pc met webcam. Toegang tot internet is een voorwaarde om deel te kunnen nemen, een vaste internetverbinding heeft de voorkeur boven een draadloze connectie zoals wifi of 4G. Deelnemen via mobiel raden we af. Het is wenselijk dat men de camera aan heeft, zodat iedereen elkaar kan zien.

Bedrijfsfilosofie in de keuken

Like
0