Filosoferen

Een filosofische TED-talk gegoten in een mini-musical met Femke Krist
Like
0

FILOSOFEREN OVER UW BEDRIJFSMISSIE: EEN MINIMUSICAL ALS TED-TALK
Musicalsterren u kent ze van TV. Wij werken al meer dan twintig jaar, met musicalsterren en cabaretiers. Maar weinigen hebben ook nog hun doctoraal gehaald, deze van ons wel! Onze ervaring biedt u zekerheid, dat de plank nooit misgeslagen wordt. 2BEmoved heeft unieke concepten, die inhoudelijk ijzersterk zijn en alleen bij ons te verkrijgen zijn.
Elke voorstelling biedt een solide basis voor inhoudelijke gesprekken. Door het spelen van realistische en herkenbare situaties in de voorstelling, krijgt u concrete handvatten om de na gesprekken op te baseren.


Filosoferen met Femke Krist, filosoof en actrice
Femke brengt je in contact met de beren op jouw eigen weg en die van je collega's. Zijn deze beren reëel en waarom ziet juist jij wel die beer en een ander niet?
Samen met een acteur en een muzikant neemt drs Femke Krist het publiek mee langs alle mogelijke beren die wij allemaal kennen. Een filosofische TED-talk gegoten in een mini-musical.

De missie en visie van jouw bedrijf zijn een belangrijke leidraad

Deze worden gespiegeld aan de persoonlijke missie van je collega's of medewerkers. Door middel van een door de opdrachtgever aangeleverd vraagstuk krijgen je medewerkers een cabareteske musical te zien waarin ze zichtzelf herkennen. drs Femke Krist probeert om al beren op de weg zichtbaar te krijgen en minder eng.

In een korte sessie van 30 minuten zet Femke jouw team of relaties een spiegel voor. Refererend aan herkenbare situaties zet zij met humor iedereen aan het denken.


Verdieping
Heb je meer tijd, dan krijg je in een lange sessie van twee keer 45 minuten antwoord op grote vragen. Weet je wie je bent in verhouding tot je omgeving? Hoe werkt de groepsdynamiek in jouw afdeling? Wat maakt jou anders dan je collega's? Wat zijn de overeenkomsten en verschillen? En vooral: wat verbindt jullie?

Na de plenaire sessie gaan de mensen uit elkaar in groepjes van 10 personen om via spel, reflectie en theater inzicht te krijgen wat er speelt. Je wordt je bewust waaraan gewerkt moet worden binnen jouw team. Filosoferen met beren is niet alleen voor leidinggevenden, het biedt motivatie en houvast ook aan de medewerkers zelf.

Filosoferen met Beren de lange sessie van 2x 45 minuten is voor groepen met maximaal 50 deelnemers. Zijn er meer deelnemers dan worden de sessies verspreid over meerdere dagen. De korte sessie kan gedaan worden voor een groter publiek.


Wie is drs Femke Krist?
Femke Krist is actrice en directeur van haar eigen Musicalschool. Als actrice speelde ze in TV series zoals Goede Tijden Slechte Tijden, het Zandkasteel en Verborgen Verhalen. Femke studeerde af in de Film- en Televisiewetenschappen en aan de Frank Sanders’ Academie voor Musicaltheater. 

Daarnáást studeerde ze Letteren aan de Universiteit van Utrecht. Haar achtergrond als wetenschapper en theatermaker zorgt ervoor dat ze analytisch kijkt en observeert. Haar vermogen om echt contact te maken brengt zij over op de deelnemers waardoor zij met elkaar in een écht gesprek komen. Zij maakt op een vriendelijke en doortastende manier zichtbaar welke ontwikkelingen er spelen in bij uw collega's en bij jezelf.

Interactief maatwerk cabaret

Like
0

Eigen TV programma

Like
0