Mindful zakendoen, Succesvol gelukkig

Henrike van Engelenburg, Theatermaker, schrijver en moderator
Like
0

Zoek je een TEDtalk voor die grote groep die moet gaan geloven in die broodnodige verandering in uw bedrijf? Vraag Henrike van Engelenburg!

Wacht niet langer en doe dat gewoon.


In persoonlijke gesprekken en (online) colleges van een half uurtje ontvangen deelnemers tips & tricks om de slag te maken van dromen, denken naar doen. Henrike van Engelenburg legt uit wat maakt dat iets mislukt of lukt.

Wie is Henrike van Engelenburg?
Zij noemt zichzelf drs Crisismanagement. Hoewel het alweer lang geleden is dat zij daadwerkelijk haar doctoraal Letteren behaalde, zijn het toch de 25 jaar ondernemen in een grillige cultuursector die haar meester maakten in het beheersen van crisis en haar leerden deze om te buigen naar succes. Deze ervaring en kennis deelt ze graag als handige tricks en zet deelnemers aan om in actie te komen. Dit doet zij als spreekster en ook als sparringpartner, 1 op 1.

Een bijdrage voor die broodnodige verandering in uw bedrijf doet ze graag en goed. Weten wat anderen over zeggen en met wie ze werkte?
Klik hier voor persoonlijke testemonials.

Uniek aan haar speech is dat zij het illustreert met zandtekeningen (op verzoek).

Wat zegt zij zelf hierover:

Mijn lezingen noem ik ook wel PEPtalks, of TEDtalks, net zoals je wilt. het is lange reeks van Shotjes Optimisme onderbouwt met theorie en gelardeerd met anekdotes. Uiteraard pas ik het college aan op de visie van jullie bedrijf of het thema van jullie bijeenkomst."

De volgende lezingen zijn beschikbaar. Afhankelijk van uw thema kan zij er ook voor kiezen haar TED-Talk een andere titel mee te geven, in overleg wordt bepaald wat het beste gaat werken.

VAN DROMEN NAAR DOEN
GOED ZAKEN DOEN IS DELEN
SUCCES KOMT VAN BINNENUIT

Duur: 20-30 minuten
Extra's: live maatwerk zandtekenshow of illustraties met/zonder (live) muziek