• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Outdoor teambuilding

Voor outdoor teambuilding die uniek is en gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgt, ben u bij 2BEmoved aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk originele teambuilding activiteiten op heuse Escape Islands. In Leiden en Hilversum trakteert u uw collega’s en relaties op een enerverende belevenis die ze voor altijd bij zal blijven.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Outdoor teambuilding op Escape Island

U heeft ongetwijfeld weleens van Escape Rooms gehoord. Een interactief spel, waarbij een gezelschap in een kamer opgesloten wordt en alleen door gezamenlijk puzzels op te lossen hieruit kan ontsnappen. Escape Island is een variant hierop, maar dan als outdoor teambuilding activiteit. Dit maakt dit originele teambuilding spel nog veel spannender en vraagt om nog meer samenwerking tussen de deelnemers om succesvol te kunnen ontsnappen.

Met of zonder teamcoach

Bij deze originele teambuilding activiteit Escape Island wordt elk team geblinddoekt per boot naar een eiland gevaren. Dan start de tijd en elk team krijgt een uur de tijd om te ontsnappen. Het team dat als eerste weer de haven binnenvaart wint dit spannende spel. U kiest daarbij zelf of u bij deze outdoor teambuilding activiteit een teamcoach mee laat komen. Deze teamcoach zal de teambuilding verdiepen door ongeschreven regels binnen uw gezelschap inzichtelijk te maken en daar waar nodig te veranderen.

Offerte voor Escape Island aanvragen

Wilt u ook de originele teambuilding activiteit Escape Island in Leiden meemaken? En wilt u met uw collega’s een onvergetelijke dag in Hilversum beleven tijdens de outdoor teambuilding? Vraag vandaag nog een offerte aan bij 2BEmoved via robbin@2bemoved.nl. U kunt uiteraard ook bellen met 023 551 41 09.

Ook interessant

Pubquiz op locatie | Quiz op locatie | Teambuilding spellen