• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Pubquiz op locatie

Wilt u voor uw bedrijf een pubquiz op locatie laten organiseren door professionals? Voor een pubquiz op maat en een onvergetelijke ervaring, kunt u terecht bij 2BEmoved. Een pubquiz is vandaag de dag zeer populair en biedt u de mogelijkheid uw bedrijfsfeest of afdelingsuitje van succes te verzekeren. Bovendien is een pubquiz op locatie de ideale gelegenheid voor een effectieve teambuildingsessie. Wij organiseren uw pubquiz geheel op maat en tegen scherpe tarieven.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Pubquiz op locatie door heel Nederland

Bij ons bent u verzekerd van een pubquiz op maat die net dat beetje meer biedt. Dit doen wij door heel Nederland. Zo kunt u kiezen voor een pubquiz met live band voor muzikale omlijsting en invulling tijdens de geluidsronde. Laat u zich graag verrassen en wilt u uw pubquiz op een bijzondere locatie organiseren? Wij werken samen met verschillende horecagelegenheden in heel het land.

Van quiztafels tot beamerscherm: alles wordt geregeld

Bij ons betekent een pubquiz op maat een spel dat van A tot Z voor u wordt verzorgd. Wij regelen uiteraard de quiztafels, maar bijvoorbeeld ook een Rad van Fortuin, een beamerscherm en de muzikale ondersteuning. Daarbij ligt de presentatie in handen van een ervaren quizmaster die precies de juiste sfeer weet te creƫren.

Offerte voor uw pubquiz aanvragen

Een pubquiz op locatie laten organiseren? Wilt u een pubquiz op maat waarvan u zelf de inhoud en vragenrondes bepaalt? Bij 2BEmoved is alles mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan. Kies voor een van onze spelshows en maak er een fantastische dag van! Dit kan door te bellen naar 023 551 41 09 of door te mailen naar robbin@2bemoved.nl.

Ook interessant

Quiz op locatie | Teambuilding spellen | Theatersport workshop