• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Quiz op locatie

Een quiz op locatie is een uitgelezen manier om uw medewerkers nader tot elkaar te brengen. Bij personeelsuitjes, maar ook tijdens bedrijfsfeesten, bieden onze quizzen op locatie u de mogelijkheid positief onderscheidend te zijn. Wat wilt u nog meer? 2BEmoved staat voor u klaar met een grote diversiteit aan spelshows en quizzen. Deze variƫren van Ik hou van Holland op locatie, een pubquiz op maat en nog veel meer.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Een quiz op locatie waar dan ook in Nederland

Ongeacht waar u in Nederland een quiz op locatie wilt laten organiseren: wij staan voor u klaar. U kunt daarbij kiezen uit diverse spelshows. Naast Ik hou van Holland of een pubquiz, moet u hierbij denken aan Wie is de Spelbreker, De mannen tegen de vrouwen en De Top-2000 muziekshow. Heeft u zelf een idee of voorkeur voor quizvragen? Ook daarmee zijn we u graag van dienst.

Spel weet te enthousiasmeren

Door het theatrale concept van spel toe te voegen aan uw bedrijfsevent, weet u tijdelijk de hiƫrarchie binnen uw gezelschap te laten verdwijnen. Daarbij komt dat u uw medewerkers en relaties met een quiz op locatie een unieke belevenis biedt. Een belevenis die enthousiasmeert en bijdraagt aan teambuilding.

Offerte aanvragen voor uw quiz op maat

Ook een unieke quiz op locatie door 2BEmoved laten organiseren? In heel Nederland zijn we u graag van dienst. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een gegarandeerd succesvol bedrijfsevent. Dit kan door te mailen naar robbin@2bemoved.nl of door te bellen met 023 551 41 09.

Ook interessant

Teambuilding spellen | Theatersport workshop | Voorstelling bedrijf