• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Teambuilding spellen

Teambuilding spellen bieden u de perfecte manier om uw collega’s en relaties eens op een heel andere manier te leren kennen. Met een teambuilding spel van 2BEmoved verdwijnen de hiërarchische verhoudingen en krijgt iedereen de kans om zichzelf te zijn. U zult versteld staan wat onze teambuilding spellen teweegbrengen en hoezeer ze bijdragen aan de teamspirit en het saamhorigheidsgevoel binnen uw bedrijf of organisatie.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Teambuilding spellen op maat gemaakt

Of u nu de voorkeur geeft aan Ik hou van Holland op locatie of de originele outdoor activiteit Escape Island: wij zorgen ervoor dat het teambuilding spel op maat voor u wordt gemaakt. Hierdoor bieden onze teambuilding spellen precies hetgeen waarvoor ze bedoeld zijn. Wij garanderen u dan ook dat u altijd terugkijkt op een geslaagd bedrijfsevent.

Inzicht in onderlinge verhoudingen

Door onze teambuilding spellen leren deelnemers niet alleen zichzelf beter kennen, maar geven ze ook inzicht in de onderlinge verhoudingen. In ons Act Now talentenspel bijvoorbeeld, staan de vragen centraal wie u zelf bent, wie u bent in relatie tot uw collega’s en wat uw talenten zijn. Een spelactiviteit als bedrijfsevent heeft u dus veel te bieden.

Offerte aanvragen voor een spel op maat

Wilt u ook weten wat de teambuilding spellen van 2BEmoved voor u kunnen betekenen? Robbin Breuer is uw spelspecialist en vertelt u er graag alles over. Ook kunt u bij hem terecht voor een offerteaanvraag. Dit doet u door te mailen naar robbin@2bemoved.nl. Daarnaast kunt u bellen met 023 551 41 09 (algemeen), of rechtstreeks met Robbin via 06 207 79 155.

Ook interessant

Theatersport workshop | Voorstelling bedrijf | Workshop teambuilding