• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Theatersport workshop

Voor een theatersport workshop bent u bij 2BEmoved aan het juiste adres. Wij verzorgen de meest unieke events waarbij het bedrijfstheater centraal staat. Ga bijvoorbeeld de vloer op in onze workshop improvisatietheater. Op onze site krijgt u een goede indruk wat u zich hierbij moet voorstellen. Laat uw verbeelding spreken en wij zorgen ervoor dat uw idee professioneel wordt vormgegeven. Zo bent u precies van de theatersport workshop verzekerd die bij uw bedrijf past.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Theatersport workshop: een unieke belevenis

Wist u dat bedrijfstheater dé manier is om de beleving van uw bedrijfsevent te verhogen? Precies daarom bieden wij u theatersport workshops die hieraan gerelateerd zijn. Wat te denken van een teambuildingsessie in een echt theater? Samen met uw collega’s en relaties gaat u op een enerverende reis vol verwondering. Een workshop improvisatietheater is een uitgelezen manier om de onderlinge dialoog gaande te houden. Bovendien weet het te inspireren en enthousiasmeren.

Workshops van The Big Mo

Onze workshop improvisatietheater wordt verzorgd door The Big Mo. Tijdens deze theatersport workshop leert u de basisvaardigheden van improvisatietheater. Dit biedt u de ideale opstap bij meespeelvoorstellingen en terugspeeltheater. The Big Mo zorgt ervoor dat er een positieve werksfeer tot stand komt, waarin iedereen spelenderwijze tot ontwikkeling kan komen.

Offerte voor theatersport op maat

Wilt u samen met uw collega’s en relaties een unieke theatersport workshop meemaken? Een workshop improvisatietheater waarbij theatrale concepten als improvisatie, spel en show centraal staan? Vraag dan een offerte aan bij 2BEmoved en kies voor de workshop dit bij uw bedrijf past. Dit kan door een mail te sturen naar robbin@2bemoved.nl. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 023 551 41 09.

Ook interessant

Voorstelling bedrijf | Workshop teambuilding | Workshops voor bedrijven