• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Voorstelling bedrijf

De 2BEmoved voorstelling bedrijf kan op velerlei manieren worden vormgegeven. Hierdoor durven we u te garanderen dat we ook voor uw bedrijf precies de juiste snaar weten te raken. Zo kunt u bij een productlancering of herziene bedrijfsstrategie bijvoorbeeld kiezen voor een voorstelling van uw bedrijf in de vorm van een zandverhaal. Uw collega’s en relaties worden op een bijzondere en indrukwekkende manier meegevoerd op het verhaal dat u met ze wilt delen.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Voorstelling bedrijf op maat gemaakt

Samen met u bepalen we wat de boodschap is die u wilt overbrengen. Met andere woorden, het thema van de voorstelling van uw bedrijf. Daarna gaat ons creatieve team aan de slag om hier een uniek bedrijfsevenement van te maken. Op basis van onze veelzijdige ervaring in het organiseren van voorstellingen voor bedrijven, weten we bijvoorbeeld dat onze Zandtekenaar altijd op veel enthousiasme kan rekenen.

Cabaret & Theater

Ook onder de noemer Cabaret & Theater bieden we u een ruime keuze aan de perfecte voorstelling voor uw bedrijf. Denkt u hierbij aan een TEDtalk op maat, of een De-motivational speaker. Daarnaast behoren ook Magisch Cabaret met een goochelshow en een muzikale comedyshow op maat tot ons keuzeportfolio. Wilt u zelf actief deelnemen? Kies dan voor onze bedrijfsvoorstelling Inter-Act, waarin interactief cabaret centraal staat.

Meer informatie over onze bedrijfsvoorstellingen

Ook een enerverende voorstelling voor uw bedrijf door 2BEmoved laten organiseren? Dat kan. Voor meer informatie of het opvragen van een offerte neemt u contact op via robbin@2bemoved.nl. Uiteraard kunt u ons ook bellen op het nummer 023 551 41 09.

Ook interessant

Workshop teambuilding | Workshops voor bedrijven | Zandtekenaar