• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Workshop teambuilding

Een workshop teambuilding die uniek is en gegarandeerd bijdraagt aan de teamspirit en collectieve ambitie? Met een teambuilding uitje van 2BEmoved bent u daarvan verzekerd. Wij zijn gespecialiseerd in business entertainment en weten als geen ander wat er bij succesvol teambuilding organiseren komt kijken. Hoe wij dit doen? Door de nodige doses theater, spel en show aan uw teambuilding uitje toe te voegen.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Workshop teambuilding en improvisatietheater

Een van de workshops teambuilding die wij u aanbieden, is improvisatietheater. In deze workshop teambuilding draait het om de combinatie van humor met inhoud. Samenwerken, lef tonen met elkaar en genieten van de successen die gezamenlijk gerealiseerd worden. Met improvisatietheater als teambuilding uitje, leren deelnemers op een heel andere manier doelen te bereiken. Daarbij laten ze elkaar schitteren en stralen. Leer een andere kant van uw collega’s kennen en kies voor een workshop die past bij uw teambuildingactiviteit. Maak er een fantastische dag van en maak een frisse nieuwe start op de zaak.

Van Act Now talentenspel tot Zandteken workshop

Naast improvisatietheater kunt u bij ons voor uw workshop teambuilding ook tal van andere teambuilding activiteiten laten organiseren. Ons Act Now talentenspel bijvoorbeeld, een teambuilding uitje waarin u ontdekt wie u bent en hoe uw collega’s u zien. Verder kunt u een teambuilding activiteit laten organiseren zoals een Circus workshop, een Street Magic goochelshow, comedyshows en zelfs een Zandteken workshop. Welke activiteit past het best bij u?

Meer informatie of offerte aanvragen

Nieuwsgierig hoe wij van 2BEmoved uw ideale teambuilding activiteit organiseren? Neem vandaag nog contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit kan via robbin@2bemoved.nl. Daarnaast kunt u bellen via 023 551 41 09 (algemeen) of rechtstreeks met Henrike van Engelenburg op het telefoonnummer 06 504 35 131. Zij is uw theaterspecialist en kan u alles vertellen over teambuilding uitjes waarbij theater centraal staat.

Ook interessant

Workshops voor bedrijven | Zandtekenaar | Zandtovenaar kerstverhaal