• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Workshops voor bedrijven

De workshops voor bedrijven van 2BEmoved bieden u een unieke manier van teambuilding. Hoe wij dit doen? Door gebruik te maken van bedrijfstheater. Theatrale concepten brengen nuance aan in het onderwerp dat u wilt delen of bespreken met uw medewerkers en relaties. Bovendien verhoogt theater de beleving van een evenement waardoor deze vorm van business entertainment u de ideale teambuilding voor bedrijven biedt.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Workshops voor bedrijven: de Personeelsvoorstelling

Een goed voorbeeld van een workshop voor een bedrijf waarbij teambuilding en talentontwikkeling centraal staan is de Personeelsvoorstelling. Bij deze workshops voor bedrijven gaat uw personeel zelf een voorstelling schrijven én uitvoeren. Vaak zien we bij deze teambuilding voor bedrijven talenten naar bovenkomen waarvan een deelnemer niet wist dat hij of zij ze had. Dit hoeven niet altijd acteer-of zangtalenten te zijn, maar ook logistiek talent of talent op het gebied van licht- en geluidstechniek.

Comedy- en goochelshows

Andere workshops voor bedrijven waaruit u kunt kiezen variëren van comedyshows tot Street Magicians in een lopende goochelshow. Met de talk- en meespeelshow van The Big Mo bent u eveneens verzekerd van een unieke manier van teambuilding voor bedrijven. U bepaalt vooraf het thema en wat volgt is een interactieve voorstelling waarbij het deelnemende publiek zowel meedoet áls meedenkt.

Offerteaanvraag of meer informatie

Geïnteresseerd in onze vormen van teambuilding voor bedrijven die uniek en enerverend zijn? Neem dan contact op met 2BEmoved en wij vertellen u graag welke workshops voor bedrijven voor uw thema succesvol zijn. Dit kan door te bellen met 023 551 41 09 of door een mail te sturen naar robbin@2bemoved.nl.

Ook interessant

Zandtekenaar | Zandtovenaar kerstverhaal | Act inhuren