• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Zandtekenaar

Met de Zandtekenaar van 2BEmoved laat u uw collega’s en relaties meevoeren op een enerverende reis. Een reis die zich afspeelt op een imposante lichtbak waarop onze zandtovenaar Monique Groffen een fascinerende en levensechte show verzorgt. Dit verhaal kan over mensen gaan, over verhalen, over vormen en meer. Het is een unieke manier om het thema dat u wilt vertellen tot leven te laten komen.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

De Zandtekenaar geeft uw thema vorm

En hoe! Door te strooien, te schuiven en te vegen met zand creëert de Zandtekenaar elk thema dat u wilt delen. Stel, u wilt een nieuw product lanceren of uw bedrijf viert een jubileum. Wat is er nu mooier dan een show op maat aan te bieden die u kunt voorzien van livemuziek of een professionele verteller? Bij ons bent u degene die bepaalt hoe groot of intiem het zandverhaal moet zijn.

Zandtekenen als teambuilding

Mocht u na het zien van de kunsten van de Zandtekenaar zelf aan de slag willen, dan kan dat. Met elkaar maakt u kennis met deze magische vorm van teambuilding. U kunt ervoor kiezen een losse workshop zandtekenen bij ons te boeken, of aansluitend op een van de bijzondere shows van onze Zandtekenaar. Zandbakjes zijn aanwezig en uiteindelijk kunt u zelf uw creativiteit op de grote lichtbak loslaten. Geweldig toch?

Offerte aanvragen zandshow of -workshop

Ook een show van de Zandtekenaar boeken? Of wilt u misschien een workshop zandtekenen als teambuilding organiseren? 2BEmoved is u graag van dienst. Vraag een offerte aan via robbin@2bemoved.nl of bel ons via 023 551 41 09.

Ook interessant

Zandtovenaar kerstverhaal | Act inhuren | Act personeelsfeest