LEVENSVERHAAL IN ZAND
Afscheid nemen is altijd iets emotioneels. Iemand heeft zich jarenlang ingespannen voor de zaak en zich verbonden aan collega's en klanten. Zand is per definitie vergankelijk en dat maakt het verwonderlijk of troostend. In 15 minuten schetsen wij de hoogtepunten uit het (werkende) leven van iemand. In overleg kan iemand mee tekenen, hoe mooi is dat? Voorbeeldfilmpjes vindt u op: www.dezandtekenaar.nl

Nog meer zeggingskracht wordt toegevoegd met vertellers en live-muzikanten. 
Of een levensfilm, zelfs dat kan.

Kijk naar de informatiefilmpjes hieronder van VSL en Onverklaarbare Klachten, die we maakte in opdracht van Universiteit Utrecht. Met meerdere camera's nemen we uw unieke show op en leggen met een animatie van 1 tot 3 minuten uit wat u wilt zeggen aan uw doelgroep. Storyboard, tekeningen, opnames, montage en muziek, alles in goed overleg met u.

Een wel heel bijzonder geschenk: een zandschilderij, of raamkunstwerk. Het zandkunstwerk wordt bijvoorbeeld gemaakt op canvas of plexiglas, hiermee is het een schilderij. Op plexiglas kan het eventueel voor een raam gehangen worden. Van twee kanten dus zichtbaar en het doorschijnen van het daglicht geeft de zandschildering een magische werking. Het maken van het kunstwerk kan live gebeuren en wordt gelardeerd met muziek. Het zandschilderij zelf kan op het uw gewenste materiaal gedrukt worden. Dit duurt enige dagen.