• Unieke teambuilding en bedrijfsactiviteiten
  • Van workshop tot voorstelling
  • Breed scala aan op maat gemaakte acts

Zandtovenaar kerstverhaal

Een Zandtovenaar kerstverhaal laat u en uw gezelschap op een wel heel indrukwekkende manier de kerstsfeer beleven. U kunt bij 2BEmoved een Zandtovenaar inhuren die u welkom heet in de fascinerende wereld van zandtekenen. Op een grote verlichte bak komen de meest indrukwekkende zandschilderijen en verhalen tot leven. Ditzelfde geldt voor de Zandtovenaar paasverhaal en onze Zandtovenaar die uw thema in een indrukwekkende zandshow verwerkt. Leer kennismaken met het kerst- en paasverhaal in zand en ontdek het betoverende resultaat van de Zandtovenaar.

Bekijk ons teambuilding aanbod Neem contact op

Magische Zandtovenaar kerstverhaal

De creaties van onze Zandtovenaar die het kerstverhaal vertelt, zijn door middel van projectie live te beleven. Ook wanneer onze Zandtovenaar het paasverhaal op een unieke manier vormgeeft, zal iedereen het projectiescherm vol verwondering aanschouwen. Door hierbij voor een verteller of livemuziek te kiezen, voorziet u het verhaal van nog meer magie. Een Zandtovenaar inhuren betekent dan ook dat u op veel lovende reacties kunt rekenen. En dat is natuurlijk net wat u wilt, nietwaar?

Zelf zandtekenen en teambuilding

Naast een Zandtovenaar inhuren voor het kerstverhaal, of een zandtovenaar het paasverhaal laten vertellen, kunt u ook zelf zandtekenen. Onze Zandtovenaar Monique Groffen leert uw gezelschap graag letterlijk de fijne kneepjes van het vak. U kunt ervoor kiezen een losse workshop bij ons te boeken of aansluitend op een van de enerverende zandshows die zij geeft. Weet u zich te transformeren tot een ware zandkunstenaar? Ontdek of u het in u heeft en laat u van uw meest creatieve kant zien.

Informatie en offerteaanvraag Zandtovenaar

Wilt u een professionele Zandtovenaar inhuren? Een Zandtovenaar kerstverhaal of een Zandtovenaar paasverhaal? Ook voor de Zandtekenaar die voor u een zandshow op maat verzorgt, bent u bij 2BEmoved aan het juiste adres. Bekijk ons volledige aanbod en ontdek de activiteiten die bij u passen. Voor meer informatie of een offerteaanvraag belt u naar 023 551 41 09. U kunt ons ook mailen op robbin@2bemoved.nl.

Ook interessant

Act inhuren | Act personeelsfeest | Bedrijfsuitje plannen